لوگو شرکت دانش بنیان ایران

شرکت های دانش بنیان ایرانی حوزه سلامت

شرکت دانش بنیان حوزه سلامت

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با بیان این که شرکت دانش بنیان حوزه سلامت و شرکت دانش بنیان صادراتی موفق به تولید محصولاتی مانند بافت های مختلف بدن نظیر پوست، دریچه قلب، غضروف و پودر استخوان شده اند، از تجاری سازی تولیدات صدها شرکت دانش بنیان فعال در این حوزه و اهمیت فعالیت شرکت های دانش بنیان خبر داد.دکتر حسین وطن پور روز یکشنبه در نشست خبری سومین رویداد علمی اینوتک سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این که محصولات جدید در داخل تولید و وارد بازار داخلی و خارجی شده اند، اظهار داشت:

“به همت شرکت های دانش بنیان در مرز دانش حرکت می کنیم.”

شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت

 

شرکت دانش بنیان صادراتی در حوزه سلامت

وطن پور با اشاره به این که ۵۲ شرکت دانش بنیان صادراتی در حوزه سلامت محصولات خود را ارائه می کنند، گفت:” این تعداد شرکت ، دانش و یا محصول تولیدی خود را وارد بازارهای بین المللی کرده اند.”وی تعداد شرکت های دانش بنیان ثبت شده را بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ شرکت اعلام کرد و گفت:“از این تعداد حدود یک هزار و ۵۰ شرکت در حوزه سلامت فعالیت دارند.” وطن پور همچنین با بیان این که در حال حاضر ۴۵۰ شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت، محصول تجاری شده دارند،اظهار داشت که دو هزار و ۷۰۰ محصول تولیدی دانش بنیان وارد بازار شده است.وی از تولید ۲۱ قلم داروی بایولوژیک در کشور هم خبر داد و گفت:” این تعداد دارو ۶۵۰ میلیون دلار در سال صرفه جویی ارزی به همراه دارد که این عدد در حوزه تجهیزات پزشکی بزرگ تر است. “

 

اهمیت فعالیت شرکت های دانش بنیان

وطن پور با اشاره به اینکه با توجه به فشارهای خارجی حوزه فناوری سلامت رسالت خاصی برعهده دارد، در خصوص اهمیت فعالیت شرکت های دانش بنیان گفت:“تعداد زیادی از شرکت های دانش بنیان محصولات تحریمی در حوزه تجهیزات پزشکی را در داخل کشور تولید می کنند و با توجه به مشکلات جدی که در آینده ممکن است در واردات این محصولات ایجاد شود، فعالیت این شرکت‌ها بسیار حائز اهمیت است.”وی ادامه داد: ” با توجه به شرایط کشور، لازم است تلاش های بیشتری نسبت به گذشته در حوزه فناوری سلامت با استفاده از تجارب دانشگاه ها اعم از پزشکی و غیر پزشکی صورت گیرد.” رئیس انجمن علمی جنین شناسی ایران نیز به تلاش های فراوان وزارت بهداشت و دانشگاه ها از سال های گذشته در حوزه کارآفرینی و فناوری اشاره کرد و گفت:

” بسترهای لازم برای توسعه مراکز رشد و علمی دانشگاهی در حوزه فناوری سلامت فراهم شده است.”


بیشتر بدانید :

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   ورود نخبگان و تاسیس شرکت های دانش بنیان

فهرست شرکت های دانش بنیان 

انواع شرکت های دانش بنیان 


 

دکتر محمدمهدی آخوندی اظهار داشت:شرکت دانش بنیان حوزه سلامت با حمایت های لازم به ساخت محصولات مورد نیاز کشور اقدام کرده اند.” وی با اشاره به برگزاری سومین رویداد ملی اینوتک سلامت از ۱۴ تا ۱۶ تیرماه امسال در بوستان گفتگو، گفت: ” این رویداد به دنبال نهادینه کردن، آموزش، علم و صنعت در کشور است تا شرکت های فناورانه با استفاده از این فرصت روند مطلوب تری را داشته باشند.”

۵ استارتاپ موفق حوزه سلامت در ایران

  1. دکتر ساینا

یکی از استارتاپ‌های مطرح در حوزه سلامت، استارتاپ دکتر ساینا است که در سال ۱۳۹۵ کار خود را آغاز کرده است. سامانه دکتر ساینا این امکان را به شما می‌دهد تا در هر زمان و مکانی که هستید به‌صورت آنلاین از پزشکان، کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها نوبت بگیرید و یا به جای مراجعه حضوری، به صورت تایپ متن، ارسال عکس و صوت از پزشک متخصص مورد نظرتان مشاوره آنلاین دریافت کنید.

  1. پزیکاتو

پزیکاتو یکی دیگر از استارتاپ‌های ایرانی در حوزه سلامت است که در سال ۱۳۹۷ توسط مصطفی بهمن آبادی راه‌اندازی شده است. این استارتاپ سلامت پلتفرمی را فراهم کرده است که بیماران بتوانند از طریق اطلاعات تماس و سیستم نوبت‌دهی با پزشک مورد نظر خود ارتباط برقرار کنند؛ پزیکاتو سعی کرده است که تمام تخصص‌های پزشکی را پوشش دهد. علاوه بر این اگر بیمار در پیدا کردن داروی مورد نیاز خود (دارویی که توسط پزشک متخصص تجویز شده باشد) دچار مشکل شود می‌تواند از طریق سامانه پزیکاتو داروی خود را پیدا و تهیه کند.بهزی یکی از عوامل تاثیر گذار در پیشرفت روند درمان بیمار، برقراری ارتباط بین بیماران و پزشکان در طول پروسه درمان است. بر همین اساس بهار مازندرانی و دکتر محمدعلی زارعیان با هدف ارائه خدمات مکمل درمان بهتر و موثرتر به بیماران استارتاپ بهزی را راه‌اندازی کرده‌اند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   حضور دکتر ستاری در ایلام

استارت اپ های دانش بنیان سلامت

  1. بهزی

استارتاپ سلامت بهزی به دنبال این است که در طول پروسه درمان از بیماران پشتیانی کند تا آن‌ها در روند درمان خود احساس تنهایی نکنند و بتوانند آموزش‌های مرتبط با بیماری خود را که مورد تایید پزشکشان نیز هست را دریافت کنند؛ همچنین بیمار تا ملاقات مجدد با پزشک خود می‌تواند از طریق بهزی سوالات خود را مستقیم از پزشک بپرسد و پاسخ خود را نیز دریافت کند. از طرف دیگر پزشکان نیز می‌توانند از طریق سامانه بهزی از روند درمان بیماران مطلع شده و بررسی کنند چه روشی برای درمان بیماران بهتر جواب می‌دهد.

  1. دکتر سوشا

استارتاپ پزشکی و سلامت دکتر سوشا در هجدهم فروردین ۱۳۹۴ با هدف رفع نیاز کاربران در زمینه سلامت و پزشکی تاسیس شد و فعالیت حرفه ای خود را در سال ۱۳۹۷ آغاز کرده است.  این استارتاپ سعی کرده است بین کاربران و تامین‌کنندگان خدمات سلامت از جمله پزشکان، بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و … ارتباط برقرار کند و سعی می‌کنند اطلاعات کاملی را در حوزه سلامت در اختیار کاربران خود قرار دهد.


بیشتر بدانید :

شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت 

راه های اخذ مجوز شرکت دانش بنیان 


 

مرجع تخصصی سلامت دکتر سوشا با گردآوری مجموعه‌ای از اطلاعات در زمینه‌های مختلف حوزه سلامت و پزشکی (از جمله بانک اطلاعات دارویی، بانک اطلاعات بیماری‌ها، بانک اطلاعات بیمارستان‌ها، بانک اطلاعات پزشکی، مقالات به‌ روز حوزه پزشکی و ..) سعی دارد بیماران، پزشکان و کلیه فعالان حوزه بهداشت و سلامت کشور را همراهی کند. به عنوان مثال کاربران برای آگاهی از عوارض دارویی که مصرف می‌کنند، می‌توانند با جستجو در سایت اطلاعات مرتبط را مطالعه کنند و در کنار آن به صورت آفلاین از پزشکان متخصص مشاوره بگیرند. کاربران همچنین می‌توانند تجربیات و داستان بیماری‌های خود را در بخش مخصوص به آن با سایر کاربران به اشتراک بگذارند.

  1. رسا
شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تجهیزات دندان پزشکی کشور

رسا یکی دیگر از استارتاپ‌های حوزه سلامت است که در سال ۱۳۹۷ توسط سروش حسینعلی‌پور و علیرضا میرزرگر راه ‌اندازی شده است. رسا سامانه‌ای برای برقراری ارتباط تلفنی بین پزشک و بیمار است. به این صورت که بیمار می‌تواند (در زمان‌هایی که پزشکان برای پاسخگویی در سامانه اعلام کرده‌اند) شماره تماس ۰۲۱۷۴۴۷۱۱۱۱ را شماره گیری کرده و با وارد کردن کد مربوط به پزشک مورد نظر خود با او ارتباط تلفنی برقرار کرده و به صورت مستقیم با او صحبت نماید. در حال حاضر سامانه رسا تنها چهار تخصص اطفال، زنان و زایمان، روانشناسی و مشاوره و بیماری‌های قلبی را پوشش داده است.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.