لوگو شرکت دانش بنیان ایران

تعاونی های دانش بنیان

شرکت تعاونی دانش بنیان

۱۳۰ شرکت تعاونی دانش بنیان ، حدود ۴ درصد از کل شرکت های دانش بنیان مورد تایید قرار گرفته توسط کارگروه ارزیابی را شامل می شود و اهداف شرکت های دانش بنیان ، برخورداری از حمایت های مدنظر قانون دانش‌بنیان می باشد.

استان تهران با ۲۱ شرکت تعاونی دانش بنیان دارای بیشترین تعداد در میان همه استان های دارای تاییدیه کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان را دارد.

شرکت های دانش بنیان، موسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در نهایت تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات ) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان ( به ویژه در تولید نرم افزارها) تشکیل می شود.

شرکت تعاونی دانش بنیان

برخورداری از حمایت های مدنظر قانون دانش‌بنیان

شرکت هایی که در نام ثبتی آنها کلمه دانش بنیان وجود دارد برای برخورداری از حمایت های مدنظر قانون دانش‌بنیان بایستی در سامانه دانش بنیان ثبت نام کرده و تمامی مراحل ارزیابی و تشخیص را طی کنند (شرکت های تعاونی دانش بنیان نیز از این امر مستثنی نیستند) به این ترتیب عبارت ” دانش بنیان ” دلیلی بر برخورداری از حمایت های این قانون نبوده و فرآیند ارزیابی پس از ثبت رسمی شرکت ها و موسسات و سپس ثبت نام در سامانه دانش بنیان صورت خواهد گرفت.

تاکنون ۳۳۴۹ شرکت، مورد ارزیابی و صلاحیت آنان مورد تأیید قرار گرفته است .تمدید شرکت های دانش بنیان نوپا دارای اعتبار یک ساله بوده و تنها برای یک دوره یک ساله (مجموعاَ دو سال) می تواند تمدید شود. چنانچه شرکت نتواند در مدت ۲ سال پس از تایید دانش بنیان بودن، رتبه بندی خود را به پایان برساند همچنین در صورت عدول از شرایط مندرج در این آیین نامه، در هر زمان دانش بنیان بودن شرکت ملغی می شود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تولید ماده اولیه داروی رمدسیویر در ایران

برخورداری از حمایت های مدنظر قانون دانش‌بنیان

اهداف شرکت های دانش بنیان

طبق آیین نامه مصوب، اهداف شرکت های دانش بنیان ، ترغیب هیئت علمی دانشگاه ها و واحدهای ‌پژوهشی برای فعالیت های بیشتر در رفع نیاز جامعه و امکان افزایش درآمد اعضای هیئت علمی، تجاری سازی یافته های  ‌پژوهشی، افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه ها و واحدهای ‌پژوهشی موضوع کلی فعالیت دانش‌بنیان را دنبال می کنند.

شرکت های دانش بنیان از حمایت های دولتی نظیر معافیت از پرداخت مالیات، عوارض حقوقی گمرکی و سود بازرگانی و عوارض مالیاتی به مدت ۱۵ سال همچنین اعطاء تسهیلات کم بهره (بلند مدت یا کوتاه مدت) و یا بی بهره برخوردار هستند.باید در نظر داشت پذیرش طرح های حمایتی باید دارای شرایطی نظیر:

تقویت اقتصاد ملی کشور، تقویت دفاع ملی کشور، اشتغال زایی،  ارتقای سطح طرح ها از نمونه ی صنعتی یا ارتقا سطح تکنولوژی، ارتقا از نمونه ضمیمه ی صنعتی محصول به نمونه ی صنعتی و تولیدی طرح هایی که از پتانسیل لازم و توان بالقوه جهت تجاری سازی و رسیدن به فناوری برتر در جهت اشتغال زایی، کسب درآمد و … برخوردار باشند و حمایت از شرکت های دانش بنیانی که در بخش R & D بتوانند سطح توانمندی، تولید یا کیفیت محصول خود را جهت افزایش توان تولید و رقابت پذیری یا دیگر شرکت ها و تولید کنندگان خارجی ارتقا دهند و با به کارگیری نخبگان، گامی در جهت اشتغالزایی داشته باشند.

لذا درباره ی امکان استفاده از مزایای قانونی در زمان ثبت شرکت، نمی توان اظهار نظر کرد و ارزیابی بر مبنای عملکرد شرکت ها پس از ثبت و فعالیت شرکت انجام می شود.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   همکاری ایران و اندونزی در حوزه سلامت

اهداف شرکت های دانش بنیان

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.