لوگو شرکت دانش بنیان ایران

محصولات دانش بنیان در بازار جهانی

 

توسعۀ دامنۀ محصولات دانش بنیان به بازارهای جهانی

اصغری با اشاره به لزوم توسعۀ دامنۀ محصولات دانش بنیان به بازارهای جهانی، در خصوص توسعۀ فناوری دانش بنیان و محرک موفقیت شرکت دانش بنیان گفت:

“ممکن است محصولی در بازار بومی، مشتری نداشته باشد اما در بازار کشورهای دیگر، بتواند به موفقیت های چشمگیری برسد.”

سعید اصغری؛ عضو هیئت علمی سازمان فضایی ایران با اشاره به لزوم نهادینه شدن ادبیات استارتاپ در کشور، گفت:

“خوشبختانه با اقدامات انجام شده خاصه در حوزه های فرهنگی، امروزه فرهنگ استارتاپ و دانش بنیان در کشور نهادینه شده است.”

توسعۀ فناوری دانش بنیان

توسعۀ فناوری دانش بنیان

وی افزود:

“دولت و دانشگاه می توانند ایده ها را تا رسیدن به بخش تحقیق و توسعه در صنعت و توسعۀ فناوری دانش بنیان حمایت کنند اما باید دانست در عرصۀ تولید انبوه و بازار، ایده باید به شرکت دانش بنیان تبدیل شود.”

اصغری ادامه داد:

” در گام اول، باید نیازسنجی انجام شود و سپس براساس آن فناوری توسعه یابد. تزریق توان افرادی که توانمندی فنی بالایی دارند و می توانند محصول را از مقیاس آزمایشگاهی به اندازه های صنعتی و واقعی برسانند، از گام های بعدی است.”

این محقق مکانیک اضافه کرد:

“حضور افرادی که مدیریت را بلد باشند و بتوانند بازارسازی و بازاریابی منطقی را انجام دهند، از دیگر نیازهای عرصۀ دانش بنیان است. به عبارت دیگر، برای موفقیت در این حوزه، باید متناسب با هر بخش، توان و تخصص لازم تزریق شود.”

محرک موفقیت شرکت دانش بنیان

محرک موفقیت شرکت دانش بنیان

عضو هیئت علمی سازمان فضایی ایران تصریح کرد:

شرکت دانش بنیان با پول دولتی به موفقیت نمی رسد چراکه برای موفقیت در این عرصه، انگیزه های فردی ملاک است. در واقع، حضور بخش خصوصی با انگیزه های مالی و غیرمالی بالا می تواند محرک موفقیت شرکت دانش بنیان باشد و محصولات را در بازار رقابت به جایگاه مناسب برساند. این مورد در محصولات های تک اهمیتی دوچندان دارد.”

وی افزود:

” برای محصولات دانش بنیان باید بازاراسازی بین المللی را به عنوان یک اولویت در سیاست ها و رویکردها قرار داد و به بازار داخلی بسنده نکرد چراکه ممکن است محصولی در بازار بومی، مشتری نداشته باشد اما به عنوان مثال در بازار کشورهای همسایه، بتواند به موفقیت های چشمگیر برسد.”

اصغری در ادامه تأکید کرد:

“در شرایط کنونی، پرداخت به موضوعات تئوری در تحقیقات دانشگاهی که نتیجه ای جز چاپ چندمقاله غیرکاربردی ندارند، بی منطق است. اعضای هیئت علمی کشور باید فرآیند جدید علم و جهت تازه را تجربه کنند گرچه عموماً آموزش های لازم را ندیده اند و تجربۀ عملی زیادی نیز ندارند اما باید به تدریج خود را با فضای جدید وفق دهند.”

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید
شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   پاویون شرکت های فناور در نمایشگاه بین‌المللی فرودگاهی و صنایع وابسته برپا شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.