لوگو شرکت دانش بنیان ایران

اولین باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان

باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان

باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان با نام اختصاری باکس با حمایت مالی شرکت به پرداخت ملت به منظور سرمایه گذاری و حمایت از شرکت های دانش بنیان و با حضور معاون علمی فناوری رییس جمهور به صورت رسمی گشایش یافت.

سورنا ستاری آغاز به کار این باشگاه که با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف راه اندازی شده است، با قدردانی از به پرداخت ملت بابت کمک به راه اندازی باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان در راستای سرمایه گذاری و حمایت از شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت:

“این مرکز، مرکزی برای تزریق نوآوری به کشور است و بخش خصوصی را به صورت جدی، وارد کار علمی می کند.”

وی با بیان این نکته که تشویق کارآفرینان به انجام سرمایه گذاری و حمایت از شرکت های دانش بنیان در این مراکز باعث افزایش رشد اقتصادی خواهد شد، اضافه کرد:

“باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شده است و امیدواریم به محیطی تبدیل شود که دانشجویان دانشگاه های مختلف در آن حضور یافته و ایده های خود را تجاری سازی کنند.”

معاون علمی رییس جمهوری اظهار امیدواری کرد که با حمایت بخش خصوصی و دانش بنیان، تعداد این مراکز افزایش یابد و بخش غیردولتی مشارکت جدی در این مراکز داشته باشد.

باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان

 

سرمایه گذاری و حمایت از شرکت های دانش بنیان

مدیر باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان از مجموعه به پرداخت ملت بابت کمک راه اندازی فضای علمی قدردانی کرد و اظهار داشت:

“ایجاد بستر فعال در راستای توسعه کسب و کارهای نوپا، ایجاد مرکز رویدادهای فناورانه، حمایت و رشد شرکت های نوپا و در حال رشد، کمک به توسعه فضای سرمایه گذاری فناورانه و ایجاد مراکز نوآورانه صنایع از جمله اهداف راه اندازی این باشگاه است.”

مرتضی نجف معاون مدیرعامل بانک ملت نیز با اشاره به حمایت این بانک و شرکت های تابعه از مباحث علمی و تجاری سازی ایده های علمی، از آمادگی برای سرمایه گذاری و حمایت از شرکت های دانش بنیان خبر داد.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   تحصیلات اساس اقتصاد دانش‌بنیان

بیشتر بدانید:

ثبت شرکت دانش بنیان 

آشنایی با انواع شرکت های دانش بنیان 


وی با بیان این نکته که باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان با حمایت مالی شرکت به پرداخت ملت به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های پرداخت خاورمیانه، راه اندازی شده است، تاکید کرد که بانک ملت و شرکت به پرداخت ملت، در راستای رونق تولید و اقتصاد کشور، آماده حمایت از دانشجویان و همچنین بخش شرکت های دانش بنیان برای تبدیل ایده های علمی به کسب و کارهای نوین هستند.
باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان در فضایی به مساحت ۳۶۰۰ متر مربع در مجاورت دانشگاه صنعتی شریف در تهران با هدف سرمایه گذاری و حمایت از شرکت های دانش بنیان احداث و راه اندازی شده است.

باشگاه کسب و کارهای دانش بنیان

 

تعریف شرکت دانش بنیان

شرکت دانش‌ بنیان یا شرکت متمرکز بر دانش به شرکت‌هایی گفته می‌شود که دانش و فناوری، جزئی جدایی‌ناپذیر از دارایی آن‌ها باشد.

دانش بنیان شرکت یا موسسه خصوصی یا تعاونی است که به منظور هم افزایی علم و ثروت ، توسعه اقتصاد دانش محور ، تحقق اهداف علمی و اقتصادی شامل گسترش و کاربرد نوآوری و تجاری سازی نتایج حاصل از تحقیق و توسعه در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان و بر اساس معیار های مورد نظر که در ادامه به آنها اشاره شده است تایید می شود .

شرکتهای دولتی، مؤسسات و نهاد های عمومی غیر دولتی و نیز شرکتها و مؤسساتی که بیش از پنجاه درصد (۵۰%) از مالکیت آنها متعلق به شرکتهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی باشد، مشمول حمایتهای این قانون نیستند.

شاید این مطلب هم مناسبتان باشد:   زیر ساخت حوزه دانش بنیان

از آنجایی که واردات باعث خروج ارز از کشور می شود در حالی که قشر تحصیل کرده آماده ورود به بازار کار است و اقتصاد مبتنی بر دانش و در راس آن شرکت های دانش بنیان به عنوان موتور محرک این اقتصاد اهمیت ویژه ای پیدا کردند که مزیت آنها دانش و نوآوری است . با توجه به این موضوع قانون حمایت از شرکت ها و موسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات مشتمل بر سیزده ماده و شش تبصره در تاریخ ۵ آبان ۱۳۸۹ به تصویب مجلس رسید و بعد از تایید شورای نگهبان در تاریخ ۳۰/۸/۸۹ جهت اجرا به مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد .

شرکتهای دانش بنیان شامل چهار دسته زیر بوده و بر اساس دارا بودن معیارهای گفته شده مورد تایید قرار می گیرند؛

  • نوپا نوع یک
  • نوپا نوع دو
  • تولیدی نوع یک
  • تولیدی نوع دو

بیشتر بدانید:

اهمیت ثبت شرکت دانش بنیان 
چه شرکت هایی دانش بنیان محسوب می شوند؟

 

۲.۲/۵ - (۳۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.