لوگو شرکت دانش بنیان ایران

حضور در پاویون ملی

پاویون ملی دانش بنیان

یکی از مهم ترین تسهیلاتی که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت ها و موسسه های دارنده گواهی نامه دانش بنیان اعطا می کند، حضور در پاویون ملی ایران و پرداخت  بخشی از هزینه های حضور در نمایشگاه های خارج از کشور است. این حمایت در راستای صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان به خارج از کشور و همچنین معرفی دستاوردهای ایران در مجامع جهانی انجام می شود.در این قسمت، برخی از اهداف برگزاری پاویون ملی محصولات دانش بنیان ذکر شده است، اهدافی که در راستای تامین نیاز صادراتی کشور و شکوفایی شرکت های دانش بنیان را به همراه دارد:

  • ایجاد و تقویت برند ملی با استفاده از فناوری های بالا و پیچیده
  • جستجو و دست یابی به فناوری های مشابه و انجام مهندسی معکوس به همت شرکت های دانش بنیان
  • افزایش کیفیت محصولات تولیدی با فناوری خاص و پیچیده (های تک)
  • افزایش میزان سهم بازار کالاها و خدمات صادراتی در بازار های جهانی و صادراتی
  • ایجاد زمینه های مطلوب در راستای ورود شرکت های دانش بنیان به حوزه صادرات در بازار جهانی

شرایط حضور در پاویون ملی محصولات دانش بنیان

بر اساس دستورالعمل های مصوب، حمایت از شرکت ها در جهت ورود به بازار جهانی با استفاده از پاویون ملی، نیازمند بررسی صلاحیت های متقاضیان و دارا بودن اعتبار نامه های مشخصی است. متقضیان می بایست :

  • داشتن مجوزهای بین المللی سیستمی (مانندISO, GMP و ..) به همراه مجوزها و تائیدیه‌های بین‌المللی محصول (مانند CE و CoC و غیره) و یا شرکت در آساتانه دریافت این مجوزها باشد.
  • دریافت مجوزهای لازم مانند مجوز وزارت بهداشت در حوزه دارو، لوازم پزشکی و غیره
  • محصول در بازار داخلی عرضه شده باشد.
  • حضور در نمایشگاه بر اساس برنامه صادراتی شرکت باشد.
  • داشتن زیر ساخت های لازم و پیش بینی برنامه صادراتی برای حضور در بازار های بین المللی مانند وب‌سایت، بروشور و کاتالوگ به زبان بازار هدف، داشتن حداقل یک نفر نماینده مسلط به زبان انگلیسی یا زبان کشور محل برگزاری
  • بعد از اعلام زمان برگزاری پاویون به وسیله کریدور صادرات، شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند درخواست حضور شرکت در پاویون را به کریدور ارسال نمایند
پاویون ملی دانش بنیان

میزان تسهیلات پرداختی به شرکت های حاضر در پاویون ملی

 

بنا به میزان حمایت های اعلام شده از سوی معاونت علمی و فناوری، ۷۰ درصد از هزینه های ساخت غرفه، هزینه های فضای نمایشگاهی (شامل تبلیغات، مالیات، زمین نمایشگاه و سایر هزینه های ثبت نام در پاویون) به همراه هزینه های حمل و نقل برای هر پاویون را در بر می گیرد. شرکت های منتخب، موظف هستند تا دیگر هزینه های باقی مانده را تامین نمایند. بنا به صلاحدید کریدور، نسبت به برونسپاری برخی از فعالیت‌های اجرایی نمایشگاه شامل دبیرخانه نمایشگاه، پیگیری‌های اجرایی و انجام فعایت‌های لازم جهت برپایی پاویون اقدام خواهد نمود. نظارت بر حسن اجرای عملکرد مجری نمایشگاه و همچنین شرکت های حاضر در نمایشگاه در  راستای رسیدن به اهداف پیش بینی شده که در دستورالعمل ذکر شده است، از مهم ترین وظایف مسئولان کریدور است. انتخاب شرکت ها در هر حوزه با توجه به پیشنهاد متولیان نمایشگاه صورت می گیرد و امکان حضور هر شرکت دانش بنیانی را پس از تایید کریدور را امکان پذیر می کند. کریدور نیز با بهرمندی از پیشنهاد ها و رهنمودهای ستاد های فناوری، اتحادیه های مرتبط، اصناف و سایر متولیان در هر حوزه می تواند در انتخاب شرکت ها، می توانند تصمیمات بهتری در راستای منافع اقتصادی کشور اتخاذ نمایند.

شرایط شرکت در پاویون ملی دانش بنیان

نحوه برگزاری پاویون ملی ایران

ابتدا با ارسال گزارش اولیه و معرفی نمایشگاه به وسیله کریدور پاویون ها به تایید معاونت علمی و فناوری می رسند.

سپس مجریان احتمالی نمایشگاه با توجه به پروپوزال ارسالی و سابقه کاری شان مورد بررسی قرار می گیرند.

پس از آن، بهترین مجرب با استناد به سوابق موفق و پروپوزال ارسالی به وسیله کریدور صادرات انتخاب می گردد.

کریدور با بهره گیری از یک مجری یا به طور مستقیم اقدام به ثبت نام اولیه و اجاره زمین می کند.پس از نهایی شدن برنامه برگزاری پاویون، با اطلاع رسانی و معرفی نمایشگاه و برنامه های پیش رو، شرکت های دارای شرایط با ارسال نامه و درخواست رسمی به مجری معرفی شده، تقاضای خود را نسبت به شرکت و حضور در پاویون اقدام نمایند.

فعالیت های مجری برگزاری پاویون

 

حداقل زمان لازم برای ارایه درخواست حضور در نمایشگاه به مجری برگزاری پاویون، ۴ ماه قبل از رویداد است. تین درخواست باید با ارایه برنامه و اهداف حضور در نمایشگاه به کریدور ارایه گردد.

شرکت های درخواست دهنده ملزم هستند تا به ارایه خدماتی که مطابق با لیست اقدامات انتظار می رود، متعهد باشند.

شرکت های منتخب پس از ارزیابی مجری، به لیست پیشنهادی اضافه و به کریدور ارایه می شود تا مراحل بررسی و نهایی کردن لیست انجام شود.

یادآوری می شود که مجوز های لازم جهت دریافت هزینه های نمایشگاه طبق اعلام قبلی مجری در پروپوزال ارایه شده است.

پس از تایید شرکت های متقاضی جهت حضور در کریدور، شرکت ها موظف به پرداخت سهم خود از حضور در نمایشگاه به حساب مجری واریز نمایند.

یکی دیگر از وظایف مهم مجری، پیگیری اقدامات لازم اخذ ویزا، گرفتن بلیط و هتل و همینطور امور مربوط به حمل و نقل است.

مجری می بایست یک هفته قبل از شروع نمایشگاه، با برگزاری جلسه توجیهیبا حضور همه افراد شرکت های تایید شده، به بررسی و تشریح برنامه ها و آگاهی بخشی درباره اهداف حضور در نمایشگاه بپردازد. همچنین در انتهای نمایشگاه نیز لازم است که مجری گزارش کاملی از فعالیت ها و عملکرد شرکت ها ارایه نماید.

کریدور نیز با ارزیابی گزارش ها و تحلیل آن، بازتاب این رویداد را برای برنامه ریزی سالهای آینده به معاونت اعلام می دارد و میزان رضایت و حسن انجام کار مجری را می سنجد تا در صورت عملکرد خوب مجری، جهت حضور مجدد به عنوان مجری در سال های بعد و فعالیت های آینده همکاری ادامه پیدا کند.

لطفا امتیاز خود را وارد کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.