لوگو شرکت دانش بنیان ایران

صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران

 

فهرست محتوا

درباره ما

معرفی

%d8%b5%d9%86%d8%af%d9%88%d9%82-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%863
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران طی مجوز کارگروه ماده ۱۰۰ با سهامداری دولت (پارک علم و فناوری دانشگاه تهران) و مشارکت بخش خصوصی، بر اساس ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم و همچنین ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و همچنین با اخذ تأئیدیه ثبتی بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار، با هدف حمایت از شرکت‌های دانش بنیان فعالیت می‌نماید.
این صندوق مأموریت دارد مطابق بند ۴ ماده ۷ آئین نامه اجرائی ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و همچنین ماده ۵ اساسنامه مصوب هیأت وزیران مورخ ۸۱/۱۲/۲۸ صندوق‌های پژوهش و فناوری، ضمانت‌نامه‌ها و اعتبارات مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان را تأمین نماید.

چارت سازمانی صندوق توسعه فناوری دانشگاه تهران
image001

مأموریت و اهداف

اهداف صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران بر اساس آیین نامه اجرایی ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه کشور و اساسنامه مصوب هیئت محترم وزیران به شرح ذیل می‌باشد:

  • ایجاد بستر و زمینه مناسب برای مشارکت و سرمایه گذاری بخش غیردولتی در بخش پژوهش و فناوری
  • کمک به دستگاه‌های اجرایی در جهت تجاری سازی
  • تسریع نمودن فرایند تبدیل ایده به ثروت بدون وجود بروکراسی معمول
  • ایجاد کسب و کارهای جدید با ارزش افزوده بالا در حوزه‌های مختلف فناوری‌های پیشرفته
  • ایجاد ادبیات مشترک و ارتباط بین بانک‌ها و شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه‌های مربوط به دانش فنی

موضوع فعالیت
موضوع فعالیت صندوق مطابق با اساسنامه مصوب هیئت محترم وزیران عبارت است از:

  • اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی برای اجرای طرح‌های پژوهشی و پژوهش‌های کاربردی، نوآوری و فناوری
  • تأمین سرمایه خطر پذیر و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح‌های پژوهشی و فناوری
  • تضمین پرداخت به موقع تعهدات و اقساط طرح‌های پژوهشی و فناوری
  • صدور ضمانت نامه‌های مورد نیاز مؤسسات پژوهشی و فناوری

پیام مدیرعامل

رشد و شکوفایی ایران اسلامی در سایه تحقق اقتصاد دانش بنیان محقق خواهد شد. در این راستا سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خدمات و محصولات دانش بنیان با عنوان “پیشتازی اقتصاد دانش بنیان، پیاده‌سازی و اجرای نقشه جامع علمی کشور و ساماندهی نظام ملی نوآوری به منظور ارتقاء جایگاه جهانی کشور و افزایش سهم تولید و صادرات محصولات و خدمات دانش‌بنیان و دستیابی به رتبه اول اقتصاد دانش‌بنیان در منطقه” می‌بایست سرلوحه تمامی وزارت خانه‌ها، ارگان‌ها، نهادها، شرکت‌های دولتی و خصوصی قرار بگیرد.
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران طی مجوز کارگروه ماده ۱۰۰ با سهامداری دولت (پارک علم و فناوری دانشگاه تهران) بر اساس ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم و همچنین ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و همچنین با اخذ تأئیدیه ثبتی بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار، با هدف حمایت از شرکت‌های دانش بنیان فعالیت می‌نماید.
تلاش ما همواره بر این اصل استوار بوده که خدمتی ارزنده در راستای حمایت از شرکتهای فعال در حوزه فناوری کشورمان ارائه نمائیم. برای نیل به این هدف با همراهی و بهره مندی از دانش مدیران و نیروی انسانی توانمند مجموعه، تعامل مناسب با مجموعه‌های متولی حمایت از فناوری در کشور و ارتباط تنگاتنگ با شرکتهای دانش بنیان شکل گرفته است تا بتوانیم گامی شایسته برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان برداریم، امیدواریم تأثیر عملکرد ما نقش موثری در جهت پیشبرد اهداف شرکت‌های دانش بنیان ایجاد نماید.
در پایان دست همهٔ کسانی که دل در گرو اعتلای این سرزمین دارند را برای همکاری می‌فشارم و به تمام کسانی که گام‌های آغازین تشکیل صندوق و نیز امکان ادامه فعالیت آن را فراهم نمودند، ادای احترام می‌کنم و در ادامه عنوان می‌نمایم که همهٔ تلاش خود را به کار خواهیم بست تا صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران را به یک نهاد تخصصی مالی در حوزه دانش بنیان با تأثیر گذاری ملی تبدیل نمائیم.
محمد مهدی فریدوند
مدیرعامل

خدمات

تسهیلات صندوق

ارائه انواع تسهیلات مالی
یکی از وظایف صندوق پژوهش وفناوری دانشگاه تهران ارائه انواع تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان می‌باشد. براین اساس این مجموعه آمادگی دارد تا در عقود مبادله‌ای شامل تسهیلات جعاله، فروش اقساطی، لیزینگ، اجاره به شرط تملیک و با شرکتهای دانش بنیان تعامل نماید.
این صندوق آمادگی دارد به منظور تسریع توسعه‌ای طرح‌ها در حوزه فناوری و تسهیل در تولید طرح‌های دانش بنیان علاوه بر مشارکت از طریق ساز و کارهای غیر مشارکتی نیز نیاز شرکتها را برطرف و اقدام به ارائه تسهیلات نماید.

اعطاء تسهیلات کارگشایی به شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
با توجه به توافقات فیمابین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران این دو مجموعه اقدام به انعقاد قرارداد مشارکت مالی به منظور رفع نقدینگی کوتاه مدت شرکت‌ها و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نموده‌اند و طی آن تسهیلات در قالب عقود مبادله‌ای توسط صندوق به شرکت‌های معرفی شده از طرف پارک با رعایت ضوابط قرارداد پرداخت می‌گردد.
شرایط تسهیلات:

  • پرداخت تسهیلات حداکثر تا هشتصد میلیون ریال به هر متقاضی.
  • بازپرداخت تسهیلات در دو مدل: طی شش ماه در اقساط ماهیانه یا بازپرداخت کل تسهیلات بصورت یکجا پس از طی سه ماه می‌باشد.
  • متقاضی باید از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران باشد.
  • نرخ تسهیلات در قالب عقود مبادله‌ای با نرخ پانزده درصد و پایین‌تر از نرخ تسهیلات بانکی مصوب بانک مرکزی می‌باشد.
  • وثائق مورد نیاز تا حدود اعتباری شرکت بصورت (چک یا سفته با تضمین مدیران شرکت می‌باشد).

3

صدور ضمانت‌نامه

نحوه دریافت ضمانت‌نامه
یکی از مشکلات شرکتهای فناور و دانش بنیان به علت نوپا بودن، عدم اعتبار کافی نزد بانکها و همچنین عدم آشنایی کافی بانکها با فعالیتهای فناورانه برای صدور ضمانت‌نامه مورد نیاز آنان می‌باشد، لذا این موسسه با توجه به اختیارات قانونی (اساسنامه مصوب هیأت وزیران) انواع ضمانت‌نامه مورد نیاز شرکتهای فعال در حوزه فناوری را پس از ارزیابی متقاضی با پذیرش ریسک و با شرایط بسیار تسهیل شده صادر می‌نماید.
دلایل انتخاب ضمانت نامه صندوق:
سهولت و تسریع در فرایند صدور ضمانت نامه
در نظر گرفتن دانش فنی متقاضی به عنوان بخش قابل توجهی از اعتبار آن مجموعه. (برای تعیین میزان حد اعتبار متقاضی)
نیاز به پرداخت حداقل ودیعه: (۵ درصد مبلغ ضمانت نامه برای شرکت‌های تأیید شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستادهای توسعه فناوری، مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد).
ضمانت نامه‌های شرکت در مناقصه و مزایده معاف از پرداخت ودیعه.
صدور ضمانت نامه با قبول ریسک و دریافت حداقل وثائق لازم، تا میزان حد اعتباری متقاضی (فقط چک یا سفته با تضمین خود مدیران مجموعه متقاضی).
انواع ضمانت نامه صادره از طرف صندوق:

  • شرکت در مناقصه
  • پیش پرداخت
  • حسن انجام کار و تعهدات
  • کسور وجه الضمان
  • تعهد پرداخت
  • سایر ضمانت نامه‌ها

برخی نهادهای پذیرنده ضمانت نامه صندوق
صنعت نفت و گاز:
شامل شرکتهای: نفت فلات قاره، مجتمع پارس جنوبی، شرکت مناطق مرکزی، شرکت انتقال گاز ایران، خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، شرکت نفت لاوان، نفت و گاز گچساران، شرکت خدمات مهندسی و صنعتی توربین جنوب، نفت و گاز آغاجری، پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت مناطق نفت خیز جنوب، نفت و گاز مارون.
پالایش و پتروشیمی‌ها:
شامل مجموعه‌های: پتروشیمی غدیر، پالایش گاز فجر جم، کالای پتروشیمی، پتروشیمی نوری، پتروشیمی فجر، پالایش نفت تبریز، پتروشیمی مارون، پژوهش و فناوری پتروشیمی، پالایش نفت امام خمینی شازند.
سازمان انرژی اتمی:
مجموعه سوخت راکتورهای هسته‌ای.
صنایع هوایی و دفاعی:
شامل مجموعه‌های: صنایع شهید افشردی، صنایع هواپیما سازی ایران، صنایع شهید فصیحی، صنایع شهید علم الهدی، شرکت فرودگاه‌های کشور، صنایع شهید شیرودی.
صنعت مخابرات و فناوری اطلاعات:
شامل مجموعه‌های: مخابرات ایران، صنایع مخابرات صا ایران، رایتل، پست جمهوری اسلامی ایران، شرکت فن آوا، ارتباطات سیار ایران (همراه اول)، داده سامانه، ارتباطات کوه نور.
شهرداری‌ها:
شامل مجموعه‌های: شهرداری اراک، شهرداری اردستان، شهرداری تهران، شهرداری مشهد، شهرداری سنندج.
صنعت آب و برق:
شامل مجموعه‌های: برق تهران، برق شیراز، برق سمنان، برق تبریز، برق کرمان، برق مرکزی، برق جنوب کرمان، برق شمال کرمان، آب و فاضلاب تهران.
دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی:
شامل مجموعه‌های: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه پیام نور استان تهران، دانشگاه آزاد اسلامی.
صندوق‌های غیردولتی پژوهش و فناوری:
شامل مجموعه‌های: صندوق پژوهش و فناوری توسعه فناوری نانو و صندوق پژوهش و فناوری توسعه فناوری ایرانیان.
معادن:
شامل مجموعه‌های: معدن مس راور، شرکت صنایع معادن ایرانیان، معدنی گل‌گهر، صدر معادن ایرانیان.
سایر ضمانت نامه‌ها:
شامل مجموعه‌های: بانک قوامین، سازمان میراث فرهنگی، مرکز طراحی و توسعه رازی، پژوهشگاه نیرو، سازمان توسعه منابع انرژی ایران.

ضمانت نامه بانکی

در برخی موارد کارفرمایان به دلیل محدودیت‌ها و الزامات داخلی خود ملزم به دریافت ضمانت نامه بانکی برای عقد قراردادهای خود می‌باشند و این در حالی است که بانک‌ها به دلیل آشنا نبودن به ادبیات فناوری‌های پیشرفته و تصور ریسک بالا برای طرح‌های فعال در حوزه فناوری، به طور معمول از صدور ضمانت نامه برای این نوع طرح‌ها خودداری نموده و یا صدور آن را منوط به اخذ وثائق و تضامین سنگین و آورده نقدی بالا از سوی متقاضیان می‌نمایند که این موضوع فعالیت را برای این شرکت‌ها بسیار سخت می‌نماید. لذا این صندوق که یکی از ارائه کنندگان خدمات گسترده مالی در حوزه فناوری و تجاری سازی می‌باشد ضمن دارابودن مجوز و اختیارات قانونی برای صدور ضمانت نامه (بر مبنای اساسنامه مصوب هیأت وزیران)، به منظور تسهیل در فرایند صدور ضمانت نامه بانکی با ایجاد اعتبار نزد بانک‌های عامل خودآمادگی دارد با تضمین متقاضی نزد بانک در قالب ضمانت شخص ثالث، با شرایط تسهیل شده ضمانت نامه‌های بانکی مورد درخواست متقاضیان را از طریق بانک‌های عامل خود صادر نماید. میزان وثائق مورد نیاز برای صدور این ضمانت نامه نیز حداقل وثائق (چک یا سفته با تضمین مدیران شرکت) تا حد اعتباری آنان می‌باشد.

مشارکت در ساخت و اجرای طرح‌های فناور

متقاضیان در صورت داشتن طرح فناور و نیاز به تأمین مالی برای تولید و اجرای طرح خود می‌توانند از خدمت مشارکتی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران استفاده نمایند. در این مدل صندوق پس از ارزیابی طرح و متقاضی در صورت احراز شرایط لازم، با رعایت ضوابط داخلی خود مبادرت به مشارکت در طرح می‌نماید. تأمین مالی پروژه حداکثر تا سقف ۷۵ درصد مبلغ پروژه از طرف صندوق امکان پذیر بوده و حداکثر آورده صندوق در عقود مشارکتی ۵ میلیارد ریال می‌باشد. لازم به ذکر است دانش فنی شرکت جزو آورده غیر نقدی و سهم الشرکه متقاضی در انجام پروژه محاسبه و لحاظ می‌گردد. مدت زمان هر مشارکت با توجه به اقتضای فعالیت موضوع قرارداد با تشخیص صندوق و موافقت شریک در ابتدای قرارداد مشخص می‌گردد.
مزایای مشارکت برای متقاضی:

  • کاهش ریسک متقاضی (در این مدل صندوق در سود و زیان طرح، به اندازه آورده نقدی و میزان درصد خود شریک می‌باشد).
  • تفاوت با وام (در این مدل صندوق و متقاضی بصورت مشترک و به میزان سهم الشرکه خود در سود و زیان طرح شریک می‌باشند، در حالی که در مدل دریافت تسهیلات به صورت وام چنانچه طرح متقاضی موفق نباشد، متقاضی بدون احتساب این مورد ملزم به پرداخت اصل و سود وام دریافتی خود می‌باشد).
  • میزان دانش فنی متقاضی و مجموعه آن به صورت ریالی محاسبه گردیده و جزو آورده نقدی متقاضی در طرح اعمال می‌گردد.

مراحل کلی فرایند مشارکت

  • تکمیل فرم‌ها و تشکیل پرونده و ارائه درخواست به صندوق.
  • غربالگری و بررسی کارشناسی متقاضی و طرح توسط صندوق.
  • اخذ مصوبات از کمیته اعتباری توسط صندوق.
  • انعقاد قرارداد مشارکت.
  • افتتاح حساب مشترک
  • نظارت بر فرآیند مشارکت توسط صندوق.
  • خروج صندوق از طرح پس از انجام آن با تسویه مالی.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی در فرایند مشارکت با واحد توسعه بازار تماس حاصل فرمایید.

کارگزاری منابع مالی

کارگزاری
این صندوق بر اساس ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه و همچنین ماده ۴۵ برنامه چهارم توسعه اقتصادی، می‌تواند در راستای رفع نیازهای پژوهشی و فناوری‌های مورد نظر دستگاه‌های اجرایی، در کلیه حمایت‌های مالی دولت از اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان بازوی مالی آن مجموعه عمل نماید. در این فرایند خدماتی که توسط این صندوق جهت تجاری‌سازی محصولات در حوزه پژوهش و فناوری طراحی گردیده است، در اختیار دستگاه اجرایی قرار می‌گیرد.
مزایای خدمات کارگزاری صندوق

  • افزایش سرعت عمل در اجرای برنامه‌ها و ارائه خدمات با کیفیت بالا به علت کاهش بروکراسی مالی و اداری.
  • ترغیب و ارائه مدل‌های متنوع حمایتی به دستگاه‌های اجرایی جهت سرمایه گذاری مطمئن و پایدار به جای کمک بلاعوض به طرح‌های فناور.
  • تسهیل در اشتغال فارغ التحصیلان با ارائه مدل‌ها و مکانیزم های موجود.
  • امکان بازگشت برخی اعتبارات پرداخت شده به متخصصان، فارغ‌التحصیلان و شرکت‌های دانش بنیان (بر اساس ابزارهای مالی صندوق) فراهم می‌گردد.

برخی از خدمات قابل ارائه:

  • عاملیت اعطای تسهیلات و کمک‌های دستگاه اجرایی به اشخاص حقیقی و حقوقی
  • مشارکت در عاملیت و مدیریت وجوه اداره شده دستگاه‌ها (ماده ۶ آیین نامه اجرایی ماده ۱۰۰)
  • ارزیابی و ارزشگذاری طرح‌های معرفی شده بر اساس روشهای علمی و معیارهای مشخص شده توسط دستگاه اجرایی
  • پذیرش ریسک پرداخت تسهیلات توسط صندوق پس از ارزیابی طرح‌ها.
  • نظارت بر اجرای طرح‌ها و پروژه‌های تحت حمایت دستگاه‌ها.

برخی از دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی که جهت تسریع در تجاری‌سازی دستاوردهای حوزه پژوهش و فناوری خود، از خدمات این صندوق استفاده می‌نمایند.

  • معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
  • پارک علم و فناوری دانشگاه تهران
  • ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
  • صندوق نوآوری و شکوفایی
  • شرکت نفت فلات قاره

و…

مشاوره و مهندسی مالی طرح‌ها
موفقیت در توسعه تجاری سازی محصولات دانش بنیان تنها با تأمین منابع مالی امکان پذیر نیست، تجربه نشان داده شرکتها دانش بنیان به علت عدم تجربه کافی در زمینه مسائل مالی، شناخت بازار، مسائل حقوقی، مدیریت ریسک و … با مشکلات بسیار مواجه بوده‌اند. کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه مالی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با بررسی بازرهای آتی، تحلیل مسائل مالی، ریسک‌ها گونانگون را شناسائی و موارد غیر مترقبه مالی طرح را مدیریت می‌نمایند.

ارزیابی و ارزشگذاری طرح‌ها
متقاضی ابتدا فرم اطلاعات طرح را تکمیل نموده و به موسسه ارائه می‌نماید تیم ارزیابی با مطالعه این فرم، با طرح آشنا شده درجلسه ای حضوری ضمن بازدید از شرکت و گفتگو با مدیران و مسئولان شرکت با طرح مورد نظر آشنا شده و طرح از جوانب مختلف ازجمله بازار، اطلاعات مالی (جریان نقد، سرمایه گذاری، بازگشت سرمایه نرخ بازده داخلی IRR) حقوقی (پتنت و مالکیت) دانش فنی (امکان پذیری، نوآوری و تکراری نبودن در ایران و…) و سازمان طرح، مورد بررسی قرار گرفته و سپس تیم ارزیابی، طرح را از جنبه‌های مختلف و زیر نظر کارشناسان متخصص در حوزه طرح ارزیابی و ارزشگذاری اقتصادی و فنی می‌نماید و طی گزارشی به اطلاع متقاضی و صندوق می‌رساند.

سرمایه گذاری خطرپذیر
سرمایه خطر پذیر (Venture Capital) سرمایه‌ای است که به همراه کمک‌های مدیریتی و مشاوره‌ای، در اختیار شرکت‌های دانش بنیان و نوپا که به سرعت در حال رشد هستند قرار داده می‌شود. شرکت‌های دانش بنیان و جوان در تأمین مالی از بانک‌ها و مؤسسات پولی و اعتباری به دلیل عدم برخورداری از وثایق و تضامین مورد قبول مقامات بانک‌ها با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند همچنین به دلیل ریسک‌های فراوانی که کسب و کار این شرکت‌ها به همراه دارد، بانک‌های تجاری علاقه چندانی به اعطای تسهیلات به این مجموعه‌های جوان و نوپا را ندارند. در این شرایط سرمایه خطرپذیر از منابع بسیار مهم شرکت‌های کوچک و نوپا می‌باشد. سرمایه گذاران خطرپذیر در انتخاب زمینه سرمایه گذاری و طرح مناسب معمولاً وقت و سخت گیری زیادی به خرج می‌دهند و دلیل این امر نیز عدم دریافت وثیقه در ازای پرداخت سرمایه می‌باشد. از بین گزینه‌های متعدد سرمایه گذاری معمولاً طرح‌هایی که از پتانسیل رشد بالایی برخوردارند و توانایی بازگشت سرمایه را داشته و از تیم مدیریتی قوی نیز برخوردار باشند در اولویت سرمایه گذاری می‌باشند. بطور معمول مدیران و فناوران برای خرید سهام سرمایه گذار در اولویت قرار دارند در غیر این صورت سرمایه گذار سهام خود را از طریق مذاکره و یا از طریق بازار سهام به فروش می‌رساند.
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران بنا دارد منابع مالی و خدمات مدیریتی را در اختیار شرکت‌های در حال رشد قرار داده و آن‌ها نیز از این امکانات به منظور توسعه دانش فنی و تولید محصول در فازهای نیمه صنعتی و صنعتی استفاده می‌کنند.

خدمات حوزه بین الملل
با توجه به مشکلات بسیاری از شرکتهای دانش بنیان در خصوص تأمین مواد و تجهیزات، فروش محصولات، انجام امور مالی بین المللی از قبیل انتقال وجه و دریافت وجوه فروش کالا و خدمات، این صندوق درصدد است موانع موجود را به حداقل رسانده و در این حوزه نیز به شرکتهای دانش بنیان خدمات و مشاوره‌های لازم را ارائه نماید.

تشکیل پرونده

نحوه تشکیل پرونده

راهنمای نحوه ارسال مدارک برای دریافت خدمات مالی از صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران
متقاضیان محترم جهت اخذ انواع خدمات مالی این صندوق شامل تسهیلات، مشارکت در سرمایه گذاری، صدور انواع ضمانت نامه و … لازم است فایل‌ها را از لینک‌های زیر دانلود کرده، به همراه سایر موارد درخواست شده در فایل (مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده تسهیلات و ضمانت نامه) تکمیل نموده بر روی لوح فشرده به این صندوق ارسال نمایند.
نکته ۱: فرم رضایت نامه اعتبار سنجی علاوه بر ارسال بر روی لوح فشرده باید به صورت فیزیکی نیز به این صندوق ارسال گردد.
نکته ۲: تمامی فایل‌ها در قالب الکترونیکی بصورت لوح فشرده باید به این صندوق ارسال گردند، لازم به ذکر است ارسال مدارک بصورت فیزیکی مورد قبول نمی‌باشد
نکته ۳: نحوه طبقه بندی مدارک تشکیل پرونده در لوح فشرده باید از لینکنحوه طبقه بندی مدارک تشکیل پرونده دریافت و طبقه بندی گردند. نکته: ابتدا لازم است فایل اجرایی نصب شود و مدارک ارسالی بر اساس آن طبقه بندی و ارسال گردند.
نکته ۴: ارسال مدارک و واریز هزینه ارزیابی صرفاً جهت بررسی طرح واعتبارسنجی شرکت می‌باشد و هیچگونه تعهدی برای صندوق، بابت ارائه خدمات مالی ایجاد نمی‌نماید.

خواهشمند است قبل از تکمیل اطلاعات به نکات ذیل توجه فرمایید

  1. حتی الامکان سعی نمایید به سؤالات به صورت دقیق پاسخ داده و از پاسخ‌های کلی اجتناب فرمایید.
  2. صحت اطلاعات از طرق مختلف همچون استعلام، بازدید، صورت‌های مالی و … کنترل می‌گردد.
  3. تنها در صورتی شرکت وارد مرحله ارزیابی می‌گردد که تمام مدارک مورد نیاز به صندوق ارسال گردد و تشکیل پرونده بطور کامل انجام گیرد. همچنین بدیهی است در صورت عدم پرداخت هزینه ارزیابی، کارگروه اعتباری هیچ اقدامی در رابطه با پرونده متقاضی انجام نخواهد داد.
  4. حضور مدیران ارشد و پرسنل متخصص ) مالی و فنی(در زمان بازدید الزامی می‌باشد.
  5. کلیه صفحات فرم دریافت اطاعات متقاضی و پیوست‌های آن می‌بایست پس از تکمیل، امضاء و به مهر شرکت ممهور گردد.

مجوزها و تفاهم نامه‌ها
مجوزها و تائیدیه ها

  • اساسنامه مصوب هیات وزیران برای صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی.
  • صورتجلسه و مصوبات کارگروه هماهنگی ماده ۱۰۰ صندوق‌های پژوهش و فناوری غیر دولتی.
  • مجوز تأسیس صندوق از طرف بانک مرکزی.
  • مجوز تأسیس صندوق از طرف سازمان بورس و اوراق بهادار.
لطفا امتیاز خود را وارد کنید
جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.