لوگو شرکت دانش بنیان ایران

سازمان توسعه تجارت ایران

 

فهرست محتوا

صادرات

– شورای عالی توسعه صادرات

دبیرخانه شورای عالی توسعه صادرات غیر نفتی

شورای عالی توسعه صادرات غیر نفتی کشور با هدف تنظیم خط مشی صادراتی کشور، ایجاد ثبات نسبی در مقررات مربوط به صادرات، تصویب برنامه‌های بخش توسعه صادرات کشور، شناسایی و تعریف عوامل و تنگناهای ساختاری صادرات کشور، تعیین اهداف کمی برای صادرات بخش‌های مختلف اقتصادی، تصویب برنامه‌های عملیاتی و تقسیم کار ملی در حوزه صادرات، تصویب مقررات لازم در جهت ایجاد هماهنگی بین فعالیتها و سیاست‌های صادراتی دستگاه‌ها، سیاستگذاری، هدایت و تشویق صادرکنندگان و انجام سایر وظایف مربوط تشکیل می‌شود.

صادرات کالاها و خدمات دانش بنیان عبارت است از صادرات محصولات و فعالیت‌های منتج از فناوری‌های نوین که تولید، عرضه و صادرات آنها ارزش افزوده بیشتری نسبت به کالاها و خدمات محصول برای کشور ایجاد می‌نماید و در تولید آنها نوآوری و خلاقیت سهم بیشتری نسبت به مواد اولیه دارد.
35760

– خدمات بازرگانی

بیمه چیست؟
بیمه اشخاصی را که متحمل لطمه، زیان یا حادثهی ناخواسته‌ای شده‌اند قادر می‌سازد که پیامدهای این وقایع ناگوار را جبران کنند، خسارت‌هایی که به این قبیل افراد پرداخت می‌گردد از پول‌هایی تأمین می‌شود که برای خرید بیمه‌نامه می‌پردازند و با پرداخت آن در جبران خسارت همدیگر مشارکت می‌کنند. به بیان دیگر همهٔ آن‌هایی که خود را بیمه می‌کنند با مشارکت در سرمایه‌ای که متعلق به همهٔ خریداران بیمه است، در جبران خسارت و زیان‌های هر یک از افراد بیمه شده، شریک و سهیم می‌شوند.
امروزه دیگر تصور این که گونه‌ای از فعالیت‌های انسان بدون وجود بیمه شکل پذیرد مشکل است. به ویژه آن که در قرن بیستم تحولات تکنولوژی، حمل و نقل و ارتباطات با سرعت و وسعت شگفت‌آوری انجام پذیرفته است و افزایش تعداد ریسک‌های یگانه خیلی بزرگ است. نفتکش‌های غول پیکر و هواپیماهای بسیار بزرگ نمونه‌هایی هستند که نشان می‌دهند سرمایه تحت پوشش بیمه ممکن است میلیاردها تومان ارزش داشته باشد. مشکلات مربوط به پوشش چنین سرمایه‌های عظیمی باعث شده است که بیمه‌گَران به پشتیبانی یکدیگر، یک خطر بزرگ را در سطح داخلی و بین‌المللی به صورت بیمهٔ اتکایی مجدد بین خود توزیع کنند و از عهدهٔ جبران خسارت‌های هنگفت برآیند.

بیمه اعتباری صندوق ضمانت صادرات ایران بعنوان تنها موسسه دولتی بیمه اعتبار صادراتی در ایران
عدم وصول بموقع مطالبات از خریداران خارجی در اغلب اوقات صادرکننده را با بحران نقدینگی مواجه ساخته و در تنگنای مالی قرار می‌دهد و در نتیجه باعث ناتوانی وی در ایفای تعهدات مالی به اعتبار دهندگان داخلی و گاهی اوقات منجر به ورشکستگی کامل وی می‌گردد. از اینرو مؤسسات بیمه اعتبار صادراتی (ECAs)، بعنوان یکی از اجزاء مهم و حیاتی نظام مالی صادراتی و یکی از ارکان زیربنایی اقتصادی جهت کاهش ریسک صادرکنندگان اهمیت می‌یابند.
بیمه اعتبار یا پوشش تضمین اعتبار در اواسط قرن ۱۹ در اروپا بوجود آمد. نیاز به این نوع بیمه در تجارت با نقاط دوردستی مانند استرالیا، نیوزیلند و هند احساس می‌شد. بعد از جنگ جهانی اول، صادرات به کشورهایی که قبلاً دشمن محسوب می‌شدند تا حدودی دشوار بود، درنتیجه، خدمات بیمه اعتبار توسط دولت‌ها به مثابه ابزاری جهت تشویق صادرات به کشورهای پرخطر بنیان نهاده شد.
وظیفه اصلی مؤسسات بیمه اعتبار صادراتی بیمه نمودن قراردادهای صادراتی در مقابل خطر عدم پرداخت
می‌باشد. این مؤسسات خطر کلاهبرداری، تقلب و ورشکستگی را مدیریت نموده و از این طریق صادرکنندگان و بانکها را در برابر خسارات احتمالی حمایت نموده و در عین حال اعتبار اعطایی بانکها به صادرکنندگان را تحت پوشش قرار می‌دهند. بدین ترتیب مؤسسات اعتبار صادرات با بسط فرصت‌های بازار امکان و قدرت رقابت صادرکنندگان را در مقابل رقبایشان فراهم می‌آورد. بطور خلاصه مؤسسات اعتبار صادراتی از طریق سازوکار مدیریت ریسک پرداخت‌ها می‌توانند.

انواع بیمه نامه‌ها
این بیمه نامه در طول اعتبار یکساله خود، کلیه صادرات صادرکننده به کشورهای مختلف را در برابر ریسکهای عمده سیاسی و تجاری تحت پوشش قرار می‌دهد. بعبارت دیگر چنانچه در اثر بروز هر یک از ریسکهای تحت پوشش، صادرکننده ایرانی موفق به وصول مطالبات خود از خریدار خارجی نگردد، این صندوق براساس بیمه نامه صادره نسبت به جبران خسارات وارده به صادرکننده اقدام خواهد نمود. میزان حق بیمه قابل پرداخت براساس شرایط اقتصادی و سیاسی کشور خریدار، شرایط اعتبار اعطایی به خریدار خارجی و سررسید پرداخت تعیین و از صادرکننده اخذ می‌گردد. براساس این بیمه نامه، صادرکننده طی اظهارنامه‌های ماهیانه علاوه بر ارائه گزارش مربوط به صادرات انجام شده در طول هر ماه، حق بیمه مربوط به هر محموله را محاسبه و به صندوق پرداخت می‌نماید.

مدارک مورد نیاز
الف) در مرحله صدور بیمه نامه کل گردش صادرات:

  1. تصویر اساسنامه شرکت در صورت حقوقی بودن متقاضی
  2. تصویر کارت بازرگانی معتبر.
  3. تصویر آگهی ثبت و آخرین تغییرات آن.
  4. گزارشی از زمینه فعالیت و سوابق صادراتی شرکت.

ب) در مرحله تحت پوشش قرار گرفتن قرارداد صادراتی و یا اعتبار اسنادی «عملیاتی شدن بیمه نامه»

  1. تصویر قرارداد فروش یا اعتبار اسنادی.
  2. پرداخت حق بیمه مربوطه

مدت زمان مورد نیاز جهت صدور
صدور بیمه نامه کل گردش صادرات ظرف ۵ روز کاری انجام می‌شود.
پس از وصول گزارش اعتبار سنجی مثبت از وضعیت خریدار/ بانک، ظرف ۵ روز کاری پوشش لازم تحت بیمه نامه صادره ارائه می‌گردد.

بیمه نامه خاص، یک یا چند محموله صادراتی را که در قالب یک قرارداد خاص از سوی صادرکننده ایرانی برای خریدار خارجی ارسال می‌گردد در مقابل ریسکهای سیاسی و تجاری تحت پوشش قرار می‌دهد. بعبارت دیگر، این بیمه نامه برای آن دسته از صادرکنندگانی صادر می‌شود که مایلند یک محموله خاص ارسالی برای یک خریدار مشخص را در مقابل خطرعدم دریافت وجه کالا ناشی از بروز ریسکهای سیاسی و تجاری بیمه نمایند. قبل از صدور این بیمه نامه، خریدار خارجی و بانک وی مورد اعتبارسنجی قرار گرفته و قرارداد و یا اعتبار اسنادی که قرار است تحت پوشش قرار گیرد، مورد بررسی دقیق قرار خواهند گرفت. میزان حق بیمه که با توجه به شرایط سیاسی و تجاری کشورخریدار و نحوه پرداخت، شرایط اعتبار و سررسید محاسبه و دریافت می‌گردد درصدی بیشتر از حق بیمه مربوط به بیمه نامه کل گردش صادرات می‌باشد.

مدارک مورد نیاز:
پس از وصول گزارش اعتبار سنجی مثبت از خریدار خارجی (در موقعی که معامله بر اساس قرارداد انجام می‌گیرد) یا بانک گشایش کننده اعتبار اسنادی (در حالتیکه معامله بر اساس اعتبار اسنادی انجام می‌گیرد) مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده از صادر کننده اخذ می‌گردد.

  1. تصویر قرارداد فروش یا اعتبار اسنادی
  2. تصویر اساسنامه شرکت (متقاضی)
  3. تصویر کارت بازرگانی معتبر
  4. تصویر آگهی ثبت و آخرین تغییرات آن
  5. گزارشی از زمینه فعالیت و سوابق صادراتی متقاضی
  6. درخواست کتبی متقاضی جهت صدور بیمه نامه

مدت زمان مورد نیاز جهت صدور
حداکثر ظرف مدت ۷ روز کاری پس از وصول گزارش اعتبار سنجی مثبت از وضعیت خریدار/ بانک گشایش کننده اعتبار اسنادی
* در صورتیکه دوره بازپرداخت از دو سال بیشتر شود بیمه نامه خاص صادرات با شرایط فوق بصورت میان مدت صادر می‌گردد.

این بیمه نامه همانطور که از نامش پیداست، طرح‌ها و پروژه‌های ساختمانی که توسط پیمانکاران و یا شرکتهای مهندسی ایرانی در سایر کشورها اجرا می‌گردد و همچنین خدمات فنی و مهندسی ارائه شده از سوی آنها در خارج از کشور را در مقابل ریسکهای سیاسی و تجاری تحت پوشش قرار می‌دهد. بعبارت دیگر چنانچه در اثر بروز هر یک از ریسکهای تحت پوشش، صادرکننده ایرانی خدمات فنی و مهندسی موفق به وصول مطالبات خود از کارفرمای خارجی نگردد، این صندوق براساس بیمه نامه صادره نسبت به جبران خسارات وارده به صادرکننده اقدام خواهد نمود. میزان حق بیمه براساس نرخ‌های پایه OECD و با توجه به شاخصهایی همچون مدت اجرای پروژه و ارائه خدمات، شرایط پرداخت و کشور محل اجرای پروژه یا ارائه خدمات محاسبه و اخذ می‌گردد.

مدارک مورد نیاز:

  1. در خواست کتبی صادر کننده جهت دریافت پوشش بیمه‌ای صندوق.
  2. تصویر قرارداد فروش.
  3. تصویر اعتبار اسنادی.

مدت زمان انجام کار:
ظرف مدت دو هفته پس از دریافت مدارک لازم.
این بیمه نامه اصل و سود سرمایه گذاریهای میان و بلند مدت سرمایه گذاران ایرانی در کشورهای هدف را تحت پوشش قرار می‌دهد. بعبارت دیگر شرکتها یا اشخاص ایرانی که در نظر دارند اقدام به چنین سرمایه گذاریهایی در سایر کشورها بنمایند (مثلاً یک کارخانه در کشور هدف احداث کنند) می‌توانند با اخذ بیمه نامه سرمایه گذاری صندوق، فعالیت‌های سرمایه گذاری خود را در مقابل ریسکهایی همچون عدم انتقال اصل و سود سرمایه گذاری، ملی شدن و یا مصادره اموال و غیره …بیمه نمایند. میزان حق بیمه این نوع بیمه نامه نیز با توجه به شرایط سرمایه گذاری، و اوضاع اقتصادی و سیاسی بازار هدف، قوانین مربوط به سرمایه گذاری و موافقتنامه های متقابل در خصوص تضمین سرمایه گذاریها محاسبه و اخذ می‌گردد.
مدارک مورد نیاز:

  1. درخواست سرمایه گذار جهت اخذ پوشش بیمه سرمایه گذاری
  2. تصویر اساسنامه، مجوز ثبت و آگهی آخرین تغییرات شرکت در ایران.
  3. تصویر کلیه مدارک مربوط به شرکت خارجی و نیز مجوزهای مورد نیاز سرمایه گذاری در کشور میزبان همراه با تضمین نهاد مرتبط آن کشور مبنی بر حمایت از سرمایه گذاری مورد نظر
  4. تصویر قرارداد مشارکت سرمایه گذاری با شریک خارجی
  5. طرح توجیه اقتصادی پروژه.

مدت زمان انجام کار:
ظرف مدت سه الی چهار هفته پس از ارائه مدارک لازم.
این بیمه نامه خسارات ناشی از بلااثر شدن اعتبارات اسنادی و یا قراردادهای صادراتی را تحت پوشش قرار می‌دهد. بعبارت دیگر چنانچه در اثر بروز هر یک از ریسکهای تحت پوشش (شامل تحریم کشور خریدار و لغو مجوز واردات، تحریم کشور صادرکننده و لغو مجوز صادرات، تحریم کشور ثالث، بروز جنگ، فسخ قرارداد توسط خریدار، عدم ایفای تعهدات خریدار و عدم قبول حکم دادگاه از سوی خریدار)، خسارتی متوجه صادرکننده ایرانی گردد، خسارت وارده به وی جبران خواهد گردید مشروط بر اینکه بروز خسارت ناشی از قصور وی در ایفای تعهداتش نباشد.

مدارک مورد نیاز

  1. تصویر قرارداد فروش یا اعتبار اسنادی
  2. تصویر اساسنامه شرکت (اشخاص حقوقی)
  3. تصویر کارت بازرگانی معتبر
  4. تصویر آگهی ثبت و آخرین تغییرات آن
  5. گزارشی از زمینه فعالیت و سوابق صادراتی متقاضی به همراه مشخصات کالای سفارشی
  6. درخواست کتبی متقاضی جهت صدور بیمه نامه

مدت زمان مورد نیاز جهت صدور
حداکثر ۷ روز کاری پس از وصول گزارش اعتبار سنجی مثبت از وضعیت خریدار/بانک گشایش کننده اعتبار اسنادی

این بیمه نامه به منظور پوشش ریسک عدم بازپرداخت وجه اسناد صادارتی که جهت خرید دین توسط صادر کننده ایرانی به بانکهای عامل کشور ارائه می‌شود صادر می‌گردد و بر اساس آن در صورت عدم پرداخت وجه اسناد از سوی خریدار/بانک خارجی، خسارت وارده به بانک خریدار دین اسناد، پرداخت می‌گردد.

مدارک مورد نیاز:

  • تصویر اعتبار اسنادی/قرارداد صادراتی به انضمام کلیه ملحقات،
  • تصویر اسناد حمل و قرارداد خرید دین
  • تصویر پیام رمزدار بانک گشایش کننده اعتبار اسنادی/بانک عامل خریدار خارجی مبنی بر تعهد پرداخت در سررسید معین
  • تصویر تعهد خریدار مبنی بر پرداخت در سررسید مقرر

مدت زمان انجام کار:
ظرف مدت ۱۰ روز پس از دریافت مدارک لازم
بانک
۱. روابط کارگزاری
به منظور تبادل پیامهای مالی بین بانکی، فرایند برقراری روابط بانکی و ارتباط سوئیفتی مؤثر با بانکهای ذیل انجام شده است:
• Mir Business Bank
• Bank RFC JSC
• Asia Bank
• Promsvyazbank OJSC
• Gazprombank OJSC
• Transkapital Bank
• EXIM Bank of Russia
۲. صدور حواله ارزی
این بانک قادر به پرداخت حواله‌های ارزی مشتریان به ارز روبل به نفع ذینفعان در روسیه می‌باشد. علاوه بر این حواله به ارز یورو در صورت موافقت بانک ذینفع به دریافت وجه از بانک توسعه صادرات ایران در کشور روسیه و یا کشور ثالث قابل انجام است.
۳. کارسازی اعتبارات اسنادی
گشایش اعتبارات اسنادی وارداتی و دریافت اعتبارات اسنادی صادراتی به ارزهای یورو و روبل از طریق بانکهای تجاری فوق قابل انجام می‌باشد.
۴. ارائه خدمات تأمین مالی
بانک توسعه صادرات ایران با هدف تسهیل و گسترش صادرات غیر نفتی، صادرات کالاها و خدمات، نسبت به اعطای خط اعتباری با Mir Business Bank مسکو و انعقاد قرارداد ترتیبات بانکی با
Russian Financial Corporation (RFC) با مبالغ ده میلیون یورو اقدام نموده است. مراحل و شیوه استفاده از تسهیلات مذکور به شرح ذیل می‌باشند:
الف) رویه استفاده از تسهیلات قرارداد ترتیبات بانکی منعقده فیمابین بانک توسعه صادرات ایران و
Russian Financial Corporation (RFC) مسکو
بر اساس قرارداد ترتیبات بانکی منعقده بین بانک توسعه صادرات ایران و بانک مالی روسیه
Bank Russian Financial Corporation(RFC)، بانک مذکور تا سقف ۱۰ میلیون یورو اقدام به گشایش اعتبار اسنادی دیداری به تقاضای واردکنندگان روسی به نفع صادرکنندگان ایرانی خواهد نمود و پس از حمل کالا و ارائه اسناد مطابق با اعتبار اسنادی توسط این بانک، بانک روسی اقدام به واریز وجه اسناد در حساب این بانک نزد میربیزنس بانک مسکو به نفع صادرکننده ایرانی می‌نماید. رویه استفاده از تسهیلات مذکور به شرح ذیل می‌باشد:

  • انعقاد قرارداد تجاری بین صادرکننده ایرانی و خریدار روسی؛
  • ارائه نسخه‌ای از قرارداد تجاری از سوی خریدار به بانک RFC به منظور اعتبار سنجی؛
  • ارائه درخواست بانک روسی به بانک توسعه صادارت جهت تأیید قرارداد از سوی بانک توسعه صادرات (اداره تأمین مالی و سرمایه گذاری بین الملل)؛
  • اعلام قبولی بانک توسعه صادرات (اداره تأمین مالی و سرمایه گذاری بین الملل) به منظور گشایش اعتبار اسنادی از سوی بانک RFC به نفع صادر کننده ایرانی؛
  • ارائه اسناد حمل توسط صادرکننده ایرانی به بانک توسعه صادرات جهت ارسال به بانک RFC به منظور معامله اسناد؛
  • معامله اسناد توسط بانک روسی و پرداخت وجه؛
  • واریز مبلغ اسناد به حساب ارزی صادرکنننده؛ توضیح اینکه این وجه ارز با منشاء خارجی است و قابلیت حواله به خارج از کشور را دارا می‌باشد؛ همچنین با توجه موافقت بانک مرکزی خرید ارز از صادرکنندگان ایرانی از طریق صرافی بانک توسعه صادرات و یا سایر صرافی‌های مجاز با نرخی نزدیک به نرخ بازار امکان پذیر است.

خاطر نشان می‌سازد، با توجه به هماهنگیهای انجام شده با مسئولین محترم صرافی بانک توسعه صادرات در صورت تمایل صادرکنندگان به دریافت ریال، امکانات لازم جهت پرداخت وجه صادرکنندگان با نرخ رقابتی در مقایسه با سایر صرافیها فراهم می‌باشد.
ب) رویه استفاده از خط اعتباری ده میلیون یورویی اعطایی به Mir Business Bank مسکو

  1. انعقاد قرارداد تجاری/پیمانکاری بین صادرکننده ایرانی و خریدار روسی؛
  2. مراجعه خریدار روسی به Mir Business Bank و ارائه درخواست برای استفاده از خط اعتباری؛
  3. ارسال درخواست تأمین مالی (Financing Application) توسط Mir Business Bank به بانک توسعه صادرات ایران در قالب ضمیمه شماره ۱ (Annex 1) قرارداد منعقده بین دو بانک؛
  4. مراجعه صادرکننده ایرانی به مدیریت امور بین الملل بانک توسعه صادرات ایران و ارائه درخواست تأمین مالی در قالب فرمهای مربوطه منضم به مدارک و مستندات مورد نیاز و قرارداد تجاری جهت طرح در ارکان اعتباری بانک توسعه صادرات ایران؛
  5. ارسال تأییدیه ایرانی بودن حداقل ۶۰% از کالای صادراتی توسط وزارتخانه مربوطه به بانک توسعه صادرات ایران؛
  6. طرح درخواست تأمین مالی در کمیته اعتباری و هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران به منظور صدور مصوبه اعتباری مربوطه؛
  7. ابلاغ موافقت اصولی بانک توسعه صادرات ایران به صادرکننده ایرانی برای تأمین مالی طرح صادراتی و اعلام شرایط تأمین مالی (از قبیل دوره برداشت و دوره بازپرداخت و …)؛
  8. اعلام موافقت بانک توسعه صادرات (Declaration of Acceptance) به Mir Business Bank برای تأمین مالی طرح صادراتی در قالب ضمیمه شماره ۲ (Annex 2) قرارداد منعقده بین دو بانک؛
  9. گشایش اعتبار اسنادی توسط Mir Business Bank به نفع صادرکننده ایرانی؛
  10. دریافت اعتبار اسنادی توسط بانک توسعه صادرات و ابلاغ آن به صادر کننده ایرانی؛
  11. ارائه اسناد حمل توسط صادرکننده ایرانی به بانک توسعه صادرات مطابق با شرایط و مفاد اعتباری اسنادی گشایش شده؛
  12. ارسال اسناد به Mir Business Bank توسط بانک توسعه صادرات و دریافت تأییدیه و تعهد پرداخت؛
  13. پرداخت تسهیلات به صادرکننده ایرانی توسط بانک توسعه صادرات ایران (واریز به حساب صادرکنندگان با ارز منشاء خارجی)
  14. اعلام جدول زمانی اقساط توسط بانک توسعه صادرات به Mir Business Bank
  15. بازپرداخت تسهیلات توسط Mir Business Bank

۵. اعطای تسهیلات اعتبار فروشنده
بانک توسعه صادرات آمادگی دارد نسبت به اعطای تسهیلات سرمایه در گردش جهت صادرات به کشور روسیه تسهیلات اعطاء نماید. متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند به مدیریت امور اعتبارات بانک توسعه صادرات مراجعه نمایند..
جهت کسب اطلاعات بیشتر و انجام هماهنگی لازم جهت استفاده از خدمات مذکور می‌توانید با میز روسیه از بخش مدیریت امور بین الملل بانک توسعه صادرات به شماره تلفن ۸۱۹۲۲۵۳۷ تماس حاصل فرمایید.

 

n00093871-b

حمل و نقل

بهبود و پیشرفت خطوط حمل و نقل جاده‌ای، در راستای توسعه صادرات و تلاش برای تسخیر بازارهای هدف حمایتهای بیشتری را می‌طلبد. حمل و نقل دارای جنبه‌های گوناگونی است: در یک طبقه بندی کلی می‌توان آن را به سه بخش زیر ساخت، وسایل نقلیه و بهره برداری تقسیم نمود. زیر ساخت شامل شبکه‌های حمل و نقل جاده‌ها، خطوط راه آهن، راه‌های هوایی، راه‌های آبی، خطوط لوله حمل مواد مورد استفاده و همچنین گره‌ها یا پایانه‌ها مانند فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های راه آهن،ایستگاه اتوبوس، بنادر وسایل نقلیه عموماً در شبکه‌ها حرکت می‌کنند، مانند اتومبیل‌ها، قطارها و هواپیماها.

واردات

سیستم الکترونیکی ثبت سفارشات واردات کالا، در راستای خدمت رسانی از ابتدای سال ۱۳۸۷ به صورت تدریجی شکل گرفته است و در نهایت در تاریخ ۱۹/۰۳/۱۳۸۸ به صورت صددرصد الکترونیکی شروع به کار کرده است. در این سیستم متقاضیان ثبت سفارش اعم از حقیقی و حقوقی می‌توانند با مراجعه به وب سایت sabtaresh.tpo.ir ثبت نام نموده، با دریافت کدکاربری و رمز عبور شخصی، از طریق این سایت، سفارشات واردات خود را به صورت ۲۴ ساعته، و در هر مکانی که به شبکه جهانی اینترنت دسترسی داشته باشند ثبت نمایند. لازم به ذکر است که کلیه پیگیریهای لازم تا حصول نتیجه (دریافت تأییدیه ثبت سفارش)، از طریق این سیستم میسر می‌باشد. متقاضیان پس از اطلاع از پایان مراحل اداری ثبت سفارش از طریق منو پیگیری و ویرایش ثبت سفارش در سایت، بدون مراجعه حضوری اقدام به پرداخت اینترنتی کارمزد ثبت سفارشات خود از طریق درگاه بانک ملی نمایید. پس از پرداخت، پرونده ثبت سفارش متقاضیان محترم، بدون نیاز مراجعه به مراکز ثبت سفارش سطح کشور بصورت خودکار به شعب بانک عامل و گمرکات اجرائی کشور ارسال خواهد گردید.
لذا توصیه می‌گردد، کلیه متقاضیان جهت جلوگیری از مراجعات حضوری مکرر با پرداخت الکترونیکی کارمزد ثبت سفارش خود، این سازمان را در صدور ثبت سفارش بدون نیاز به کوچکترین مراجعه به مراکز ثبت سفارش سطح کشور یاری رسانید.
مشخصات تماس: تلفن: ۲۲۶۶۳۹۲۸ و ۲۲۶۶۲۶۴۶ و ۰۹۶۱۲ داخلی ۵ نمابر: ۲۲۶۶۴۰۱۸

نمایشگاه و هیات های تجاری

 

276ce52153733f9e054fb455b2a400ec

 

لطفا امتیاز خود را وارد کنید
جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.