لوگو شرکت دانش بنیان ایران

اخذ گواهینامه‌ها و مجوزهای بین‌المللی

اخذ مجوز دانش بنیان توسط شرکت ها و موسسات می تواند منجر به حضور موثر و گسترده شرکت ها در عرصه بین الملل باشد، این موضوع می تواند به خوبی بیانگر ضرورت توجه به اعتبار و اهمیت اخذ گواهی دانش بنیان باشد. در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت. 

اخذ گواهینامه ‌ها و مجوزهای بین‌المللی محصولات شرکت دانش بنیان

گواهینامه‌ها و تاییدیه‌های بین‌المللی از مهمترین پیش‌نیازهای ورود به بازارهای جهانی و همچنین یکی از ابزارهای مهم در ترغیب مشتریان به افزایش کارایی، ایمنی و کیفیت محصولات است. در همین راستا و با هدف توانمندسازی شرکت‌ها و ورود محصولات شرکت‌های دانش بنیان به بازارهای صادراتی جدید، بخشی از هزینه‌های دریافت تاییدیه‌ها و مجوزهای بین‌المللی برای تسهیل فرآیند صادرات توسط معاونت پرداخت می‌گردد. معاونت علمی در قالب حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، اقدام به حمایت اخذ مجوزها و گواهینامه‌های شرکت دانش بنیان و تسهیلات توانمند سازی بخشی از هزینه‌های اخذ مجوزها و گواهینامه‌ها شامل هزینه خدمات مشاوره، پیاده‌سازی، انجام آزمون‌های خارج از شرکت و همچنین صدور گواهینامه از مراجع ذیصلاح را مورد حمایت قرار می‌دهد.

اخذ گواهینامه ‌ها و مجوزهای بین‌المللی محصولات شرکت دانش بنیان

میزان حمایت اخذ مجوزها و گواهینامه‌های شرکت دانش بنیان

میزان حمایت اخذ مجوزها و گواهینامه‌های شرکت دانش بنیان

درصد هزینه‌های مشاوره، پیاده‌سازی، انجام آزمون‌های خارج از شرکت و صدور گواهینامه‌های مرتبط با بند ۱ ماده یک برای حداکثر دو گواهینامه به ازای هر شرکت حداکثر حمایت‌های معاونت برای یک شرکت دارای تأییدیه، مجموعاً در حدود ۲۰۰ میلیون ریال به ازای هر محصول دارای تأییدیه است. هزینه‌های تمدید، مراقبت و بازرسی‌های دوره‌ای گواهینامه‌ها شامل حمایت‌های معاونت نیست.


شرایط اعطای حمایت اخذ مجوزها و گواهینامه‌های شرکت دانش بنیان

تناسب گواهینامه‌های درخواستی با نیازهای شرکت و برنامه صادرات بایستی به تأیید کریدور و همچنین مشاوران مورد وثوق کریدور برسد. در این راستا صرفاً از مجوزها و تاییدیه‌هایی که در راستای برنامه صادراتی محصول شرکت باشد حمایت خواهد شد.

شرکت‌هایی که برنامه صادراتی مشخصی برای صادرات محصول خود ندارند می‌توانند ضمن استفاده از خدمات مشاوره صادرات، با همکاری کریدور نسبت به تدوین برنامه صادراتی و تعیین پیش‌نیازهای مجوزی خود اقدام نمایند.

دریافت هریک از گواهینامه‌های ماده ۲ تنها زمانی مشمول حمایت معاونت قرار می‌گیرد که صلاحیت مرجع صدور آن گواهینامه و اعتبار آن قبلاً توسط کریدور مورد تأیید قرار گرفته باشد.

کریدور قابلیت ارائه تمامی خدمات دریافت گواهینامه‌های مذکور از طریق کارگزارن مورد تأیید و همکار خود را دارد و در صورت تمایل شرکت‌ها به استفاده از کارگزاران بیرونی، دریافت خدمات از آن شرکت خدماتی در صورت دارا بودن شرایط زیر امکان‌پذیر است:

  • تناسب تجربه تخصصی کارگزار در حوزه محصول مورد نظر
  • تجربه صدور حداقل یک مجوز مورد نظر بصورت ممیزی شده و از طریقNB های معتبر
  • تجربه همکاری و تعامل با NB ها و CB های معتبر و عدم انحصار همکاری با یک مرجع صدور خاص

گواهینامه‌هایی که قبلاً از مسیری غیر از کارگزاران مورد تأیید اخذ شده باشد، با نظارت و ارزیابی کیفیت گواهینامه مربوطه توسط کریدور،‌ حمایت خواهد نمود. سقف حمایت‌های معاونت در صورتی که کیفیت خدمات اخذ شده اعم از مرجع صادرکننده و میزان اعتبار آن، مورد تأیید کریدور قرار گیرد، به شرکت‌ها پرداخت خواهد شد.


گردش کار حمایت اخذ مجوزها و گواهینامه‌های شرکت دانش بنیان

شرکت‌های متقاضی دریافت خدمات مرتبط با این آیین‌نامه در صورت نیاز می‌توانند ضمن ارائه درخواست مکتوب به کریدور، سایر مدارک مرتبط نظیر پروپوزال شرکت‌های خدماتی جهت دریافت گواهینامه (در صورت وجود) را به کریدور ارسال نمایند. بدیهی است کریدور ضمن نظارت در حین اجرای قرارداد، سهم حمایتی معاونت را طی قرارداد سه جانبه پرداخت می‌نماید.

تسهیلات توانمند سازی

حمایت اخذ استانداردها و گواهینامه‌های سیستمی و مدیریتی شرکت دانش بنیان

بخشی از استانداردها، گواهینامه‌ها و مجوزهای بین‌المللی مربوط به یک شرکت می‌شود، گواهینامه‌های سیستمی و مدیریتی از قبیل: انواع ISO، GMP، OHSAS، HACCP  و غیره، شرکت‌های دانش بنیان که در مسیر صادرات محصول خود نیاز به این استانداردها و گواهینامه‌ها داشته باشند، کریدور صادرات ارائه خدمات اخذ استانداردها و گواهینامه‌ها و پرداخت بخشی از هزینه‌ها، از این شرکت‌ها حمایت می‌کند.

حمایت اخذ گواهینامه‌های محصول شرکت دانش بنیان

بخشی از گواهینامه‌ها، مجوزها و استانداردها مربوط به محصول تولیدی شرکت می‌شود از قبیل ATEX، GOST، CE  و غیره. کریدور صادرات از اخذ مجوزهای بین‌المللی برای محصولات دانش بنیان صادراتی در راستای ورود به بازارهای جهانی حمایت می‌کند.

تسهیلات و گواهینامه های توانمندسازی (صندوق نوآوری و شکوفایی)

صندوق نوآوری و شکوفایی جهت حمایت هر چه بیشتر از شرکت های دانش بنیان اقدام به ارائه تسهیلات بعضا بلاعوض در قالب خدماتی از قبیل اخذ مشاوره و هزینه دریافت مجوزها و گواهینامه های استاندارد، ایزو و سایر گواهینامه های بین المللی نموده است.

دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف افزایش بهره وری و مزیت رقابتی، بهبود ارتباط با کارکنان و مشتریان،  فراهم نمودن سیستم ارزیابی جهت بهبود مستمر، کمک به  فرصت های بازاریابی و ورود به بازارهای جدید شرکت های دانش بنیان، در راستای برنامه عملیاتی حمایت از توسعه زیر ساخت های رقابتی، از اخذ و مشاوره  گواهی های ایزو و استاندارد حمایت می نماید.

در راستای توانمندسازی شرکت های دانش بنیان و کمک به تجاری سازی محصولات دانش بنیان و محصولاتشان، کمک های بلاعوض با سقف حمایت های مختلف در قالب ارائه خدمات توسط شرکت ها و موسسات مورد تایید صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات دانش بنیان تعلق خواهد گرفت. این جاست که اخذ مجوز دانش بنیان می توان بیش از پیش ما را در موفقیت در مسیر کسب و کار و تجارت یاری دهد. 


شرایط و نحوه دریافت تسهیلات توانمند سازی (صندوق نوآوری و شکوفایی)

جهت دریافت تسهیلات توانمند سازی، شرکت می بایست مراحل زیر را طی نموده و تمامی مواردی الزامی را رعایت نماید، مراحل و شروط مورد نیاز جهت دریافت تسهیلات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرح زیر می باشند :

  • ثبت نام در سامانه nsfund.ir جهت دریافت خدمات حمایتی اخذ استاندارد
  • تائید اولیه کارشناس دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی
  • حضور شرکت دانش بنیان در کارگاه آنلاین آشنایی با شرایط و الزامات دریافت استانداردها (رایگان)
  • انتخاب مشاور از لیست شرکت های مشاوره مورد تائید صندوق توسط شرکت دانش بنیان
  • انعقاد قرارداد ما بین مشاور و شرکت دانش بنیان (بر اساس فرمت قرارداد استاندارد تعریف شده از طرف صندوق)
  • تائید آمادگی شرکت دانش بنیان جهت اخذ استاندارد توسط منتور معرفی شده از طرف صندوق
  • نتخاب CB از شبکه CB های مورد تائید صندوق توسط شرکت دانش بنیان
  • دریافت استاندارد برای اولین بار توسط شرکت دانش بنیان
  • ارائه مدارک دریافت استاندارد برای اولین بار به صندوق و پرداخت هزینه تسهیلات مشاور (در سقف تعیین شده) به حساب شرکت دانش بنیان
  • ارائه مدارک دریافت استاندارد برای اولین بار به صندوق و پرداخت هزینه ثبت نام جهت اخذ استاندارد (در سقف تعیین شده) به حساب شرکت دانش بنیان بر اساس فاکتور پرداختی از طرف شرکت دانش بنیان به CB جهت اخذ استاندارد.
  • شرکت دانش بنیان تنها در صورت کسب استاندارد مطابق با ضوابط و تحویل آن به دفتر توانمندسازی تا پایان سال ۹۵ مشمول تسهیلات حمایتی می شود.
  • امکان دریافت تسهیلات توانمند سازی برای چند حمایت متفاوت به صورت همزمان وجود ندارد.
۵/۵ - (۱ امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان دانش بنیان، کلیک کنید.
جهت دریافت مشاوره دانش بنیان با شماره 02126714473 تماس بگیرید.